Subsidies

Overzicht subsidies Sportvisserij Zuidwest Nederland

Op deze pagina vertellen we je meer over de subsidiemogelijkheden vanuit Sportvisserij Zuidwest Nederland. Neem vooraf goed door wat de voorwaarden zijn voor het aanvragen van de subsidie. Deze kun je vinden onder de kopjes van de verschillende subsidies.

Fonds voorzieningen Sportvisserij Zuidwest Nederland

Sportvisserij Zuidwest Nederland heeft een fonds Voorzieningen sportvisserij. Uit dit fonds geeft de federatie subsidie aan hengelsportverenigingen voor het realiseren van voorzieningen voor sportvissers, het viswater of de visstand.

Hierbij kun je denken aan:

  • de aanleg en verbetering van trailerhellingen
  • visstoepen
  • steigers
  • schuilvoorzieningen
  • clubhuizen
  • pompen/fonteinen
  • onderwaterstructuren
  • oeverbeschoeiingen
  • graven/aanleggen van visvijvers
  • aanbrengen van beplanting of andere maatregelen die van belang zijn voor de duurzame verbetering van het viswater, de visstand en/of het sportvisserijgebruik.

Om in aanmerking te komen voor de subsidie moet je als vereniging aan een aantal voorwaarden voldoen. In de regeling is beschreven wat die voorwaarden zijn en hoe je een subsidie kunt aanvragen.
Klik hier voor de ‘Subsidieregeling Fonds Voorzieningen Sportvisserij ZWN’ of Klik hier voor het aanvraagformulier

Subsidieregeling visuitzet Sportvisserij Zuidwest Nederland

Sportvisserij Zuidwest Nederland wil hengelsportverenigingen ondersteunen bij het verantwoord uitzetten van vis, met als uitgangspunt gezond visstandbeheer. Om dit te bevorderen hebben wij een subsidieregeling voor visuitzet in het leven geroepen. Om in aanmerking te komen voor de subsidie moet je als vereniging aan een aantal voorwaarden voldoen. In de regeling is beschreven wat die voorwaarden zijn en hoe je een subsidie kunt aanvragen. Klik hier voor de ‘Subsidieregeling Visuitzet Sportvisserij ZWN’ of Klik hier voor het aanvraagformulier.

Achtergronddocumenten subsidie:
Verantwoord uitzetten
Richtlijn uitzet karper

Fonds Stimulering Jeugdwerk Sportvisserij Zuidwest Nederland

Sportvisserij Zuidwest Nederland wil hengelsportverenigingen ondersteunen bij het ontwikkelen en uitvoeren van jeugdactiviteiten. Daarom hebben we een fonds Stimulering jeugdwerk in het leven geroepen. Om in aanmerking te komen voor een subsidie uit dit fonds moet je als vereniging aan een aantal voorwaarden voldoen. In de regeling is beschreven wat die voorwaarden zijn en hoe je een subsidie kunt aanvragen. Klik hier voor de ‘Subsidieregeling Fonds Stimulering Jeugdwerk Sportvisserij ZWN’ of Klik hier voor het aanvraagformulier

Subsidie-aanvraag indienen

Een subsidie-aanvraag indienen? Stuur een mail

Zijn er vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op: 0162-687260.