Uitslag FK Dobbervissen Vlaardingse Vaart

Zaterdag 8 juni jl. streden 39 hengelsportliefhebbers om de felbegeerde overwinning in de voorronde van de federatie kampioenschappen van FK Dobbervissen Vlaardingse Vaart. De vissers verdeeld over 3 vakken beviste de Vlaardingse Vaart met de bekende dobbervistechniek.

Zoals wel vaker bij wedstrijden met een dergelijk groot deelnemersveld, waren er duidelijke verschillen te zien in vangsten per vak. Echter, om een eerlijke strijd te garanderen, gingen de beste 4 vissers (of beter de vissers met de beste vangst) per vak door naar de finale.

Jan de Pijper, Marcel Kerssies en Linsey Plasschaert wisten zich te kronen tot winnaars van hun respectievelijke vakken. Zij toonden hun visserijkwaliteiten en verdienden hiermee een felbegeerde finaleplaats.

De spanning was tijdens de wedstrijd voelbaar en de vissers gaven alles om de felbegeerde overwinning binnen te halen. De uiteindelijke vangstverschillen waren klein, wat getuigt van een spannende en goed georganiseerde wedstrijd.

De finale van de FK Dobbervissen Vlaardingse Vaart zal op 14 september plaatsvinden. De finalisten strijden dan om de titel van federatiekampioen. Wie gaat er dit jaar met de felbegeerde trofee naar huis? We gaan het zien!

Terug naar overzicht