Spiegelkarper Catch ’n Match 2024 – Prijswinnaar maart bekend!

Vorig jaar startten we in samenwerking met de Werkgroep Karpervissen met de campagne ‘Catch ’n Match’ om het terugmelden van spiegelkarpers te promoten. We hebben hierdoor ten opzichte van vorig jaar 10% meer meldingen ontvangen! Ook in 2024 zetten we in op deze campagne en zijn er voor de terugmelders weer mooie maandprijzen te winnen!

Met elke gemelde spiegelkarper maak je kans op mooie karperprijzen zoals onthaakmatten en weegzakken. Aan het eind van de maand wordt er een prijs verloot onder alle melders van gematchte spiegelkarpers. Volg onze mediakanalen en blijf op de hoogte van de maandprijzen en -winnaars! 

Prijswinnaar maart

Gefeliciteerd Michel Delsink!! Met de terugmelding van jouw prachtige spiegelkarper ben jij de winnaar van de maandprijs van maart. Wij wensen je veel visplezier met de Solar Tackle, weigh/retainer sling t.w.v. € 55,99, gesponsord door Team Outdoors.

Prijs april

Vang je deze maand een spiegelkarper? Meld deze dan terug en wie weet word jij de gelukkige winnaar van een Advanta Protector Quick-Onthaakmat Groot van Angling Direct t.w.v. € 59,99!

Hoofdprijs 2024

In december wordt onder alle melders van 2024 een vette hoofdprijs verloot!! Dit jaar maak je met je matching terugmelding(en) kans op een Raptor Airdeck 230 darkcamou inclusief banktas en quick release t.w.v. €1000,-!! Bekijk hier een video van de boot!

Hoe werkt het?

Heel simpel. Meld je gevangen spiegelkarper(s) via de Webapp van de Matching Communityspiegelkarpermelden@outlook.com of spiegelkarper@sportvisserijzwn.nl. Elke nieuwe match telt mee voor de prijzenpot! 

Lees hier de spelregels!

De Matching Community fungeert als jury. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Wil je meer weten over melden en matchen? Klik hier!

Prijswinnaars februari

Klik hier voor het nieuwsberichtje over de prijswinnaars van februari!

Prijswinnaar januari

Gefeliciteerd Dennis! Met de terugmelding van deze prachtige SKP karper ben jij de eerste prijswinnaar van 2024! Veel plezier met de Advanta Protector Quick-Onthaakmat Groot van Angling Direct t.w.v. € 59,99!

Terug naar overzicht