Spiegelkarper Catch ’n Match 2024 – Prijswinnaar juni bekend!

Vorig jaar startten we in samenwerking met de Werkgroep Karpervissen met de campagne ‘Catch ’n Match’ om het terugmelden van spiegelkarpers te promoten. We hebben hierdoor ten opzichte van vorig jaar 10% meer meldingen ontvangen! Ook in 2024 zetten we in op deze campagne en zijn er voor de terugmelders weer mooie maandprijzen te winnen!

Met elke gemelde spiegelkarper maak je kans op mooie karperprijzen zoals onthaakmatten en weegzakken. Aan het eind van de maand wordt er een prijs verloot onder alle melders van gematchte spiegelkarpers. Volg onze mediakanalen en blijf op de hoogte van de maandprijzen en -winnaars! 

Prijs juni

De maand juli vissen we voor een Sling – Solar Tackle, weigh/retainer sling ter waarde van € 55,99 gesponsord door Solar Tackle!

Succes allen!

Prijswinnaar juni

 Van harte gefeliciteerd Jean Paul met deze schitterende vangst!

Deze karper is uitgezet in Tholen bij 2 kg in 2021 terug gevangen op het Zoommeer te Bergen op Zoom 5-6-2024 en weegt 10.8 kg.

Hiermee ben jij de maandprijswinnaar geworden en de kersverse eigenaar van een Advanta Discovery CX Drijvende Weegzak t.w.v. € 59,99 gesponsord door Angling Direct. 

Veel vis plezier!

Prijswinnaar mei

Gefeliciteerd Davey Knol! Jij bent de winnaar van de Catch ’n Match maandprijs van mei!

Davey ving deze prachtige Tsjechische spiegelkarper in de Vlietlanden. De karper is afkomstig van de ZWN-uitzet van november 2018 en weegt nu een indrukwekkende 12 kilo.

Jochem Diederiks herkende de karper op de foto en kon deze matchen met de Matching Community database. De karper is afkomstig van leverancier Corten(Frans) en draagt het kenmerkende uiterlijk van een Tsjechische spiegelkarper.

Davey mag als winnaar de Sling – Solar Tackle, weigh/retainer sling ter waarde van € 55,99 gesponsord door Solar Tackle in ontvangst nemen.

Deze prijs zal Davey ongetwijfeld helpen bij het vangen en veilig terugzetten van nog meer prachtige vissen.

Nogmaals gefeliciteerd Davey met deze mooie vangst en welverdiende prijs!

Prijswinnaar april

Gefeliciteerd Ralph Visser!! Deze keer een prijswinnaar die ons een mat foto stuurde. Voor Sportvisserij Zuidwest Nederland en de Matching Community is een mat foto over het algemeen prima om de karper daadwerkelijk te kunnen matchen en bij eventuele publicatie vragen wij altijd de melder om toestemming. Er hoeft dan ook niet gevreesd te worden voor stekherkenning! Wel zo prettig!

Deze fraaie spiegel uitgezet in 2019 in de Benedenrivieren werd door de vismaat van Ralph: Corné den Haan al eens gemeld in augustus 2021. Toen al op een gewicht van 10.8 kg. Een echte snelgroeier! Corné herkende z’n eigen spiegel in de vangstfoto’s van Ralph en haalde hem afgelopen maand over de vangst uit mei 2023 te melden bij ons. De Matching Community had niet lang nodig om de match te bevestigen.’ Met de terugmelding van deze prachtige spiegelkarper is Ralph de winnaar van de maandprijs van april. Wij wensen je veel visplezier met de Advanta Protector Quick-Onthaakmat Groot t.w.v. € 59,99 gesponsord door Angling Direct.

De karper op de foto is van leverancier Kavitrans  van de uitzet in 2019 en weegt 13,5 kg.

Prijswinnaar maart

Gefeliciteerd Michel Delsink!! Met de terugmelding van jouw prachtige spiegelkarper ben jij de winnaar van de maandprijs van maart. Wij wensen je veel visplezier met de Solar Tackle, weigh/retainer sling t.w.v. € 55,99, gesponsord door Team Outdoors.

Hoofdprijs 2024

In december wordt onder alle melders van 2024 een vette hoofdprijs verloot!! Dit jaar maak je met je matching terugmelding(en) kans op een Raptor Airdeck 230 darkcamou inclusief banktas en quick release t.w.v. €1000,-!! Bekijk hier een video van de boot!

Hoe werkt het?

Heel simpel. Meld je gevangen spiegelkarper(s) via de Webapp van de Matching Communityspiegelkarpermelden@outlook.com of spiegelkarper@sportvisserijzwn.nl. Elke nieuwe match telt mee voor de prijzenpot! 

Lees hier de spelregels!

De Matching Community fungeert als jury. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Wil je meer weten over melden en matchen? Klik hier!

Prijswinnaars februari

Klik hier voor het nieuwsberichtje over de prijswinnaars van februari!

Prijswinnaar januari

Gefeliciteerd Dennis! Met de terugmelding van deze prachtige SKP karper ben jij de eerste prijswinnaar van 2024! Veel plezier met de Advanta Protector Quick-Onthaakmat Groot van Angling Direct t.w.v. € 59,99!

Terug naar overzicht