Selectiewedstrijden NK Streetfishing 2024: schrijf je nu in

Het Nederlands Kampioenschap Streetfishing vindt dit jaar plaats in Schiedam op 24 november. Het deelnemersveld van deze finale bestaat uit sportvissers die zich via één van de zes federatieve selectiewedstrijden weten te kwalificeren. Inschrijven is nu mogelijk.

Voor deze koppelwedstrijden geldt een open inschrijving; elk duo kan zich hiervoor inschrijven via deze link op de website van Sportvisserij Nederland. Wees er snel bij, want per selectiewedstrijd kunnen 50 koppels zich aanmelden. Vol = vol. De selectiewedstrijden worden van september t/n november verspreid over het land gevist.

Agenda selectiewedstrijden

  • 8 september – Groningen
  • 21 september – Utrecht
  • 28 september – Dordrecht
  • 29 september – Zaandam
  • 19 oktober – Kampen
  • 10 november – Sneek

Nederlands Kampioenschap Streetfishing: 24 november – Schiedam

Kwalificatie voor het NK

Per selectiewedstrijd plaatst de top-5 zich in ieder geval voor het NK Streetfishing 2024. Indien een koppel zich in de top-5 heeft gevist bij een kwalificatie wedstrijd (en dus gekwalificeerd is) en zich bij een volgende selectiewedstrijd wederom in de top-5 vist, gaat deze kwalificatie plek, op basis van de uitslag, naar het volgende koppel. De overige beschikbare plaatsen voor het NK worden naar rato berekend. Schrijf je hier in voor de selectiewedstrijden.

Loodvrij event

Het vissen met loodvrije materialen is verplicht. Kunstaas dat lood bevat mag niet gebruikt worden EN niet voorhanden zijn tijdens de wedstrijd (mag je dus niet bij je hebben). Voorafgaand aan de wedstrijd worden een aantal koppels steekproefsgewijs gecontroleerd. Indien na controle vast is komen te staan dat gebruik wordt gemaakt van lood of dat lood voorhanden is, kan een controleur alsnog overgaan tot diskwalificatie.

Schrijf je hier in voor de selectiewedstrijden.

Terug naar overzicht