Onderhoudswerkzaamheden Brouwersspuisluis

Brouwersspuisluis

Rijkswaterstaat heeft Scaldis de opdracht gegeven om vanaf juni tot en met oktober 2024 onderhoudswerkzaamheden uit te voeren aan de Brouwersspuisluis en het visriool.

Hieronder volgen de details van het project:

Wat gaat er gebeuren?

Scaldis gaat onderhoud plegen aan zowel de Brouwersspuisluis als het visriool om ervoor te zorgen dat deze infrastructuren weer jaren mee kunnen. De werkzaamheden zullen plaatsvinden op en rondom de Brouwersspuisluis en in de omgeving, waaronder de parkeerplaats aan de Grevelingenzijde. Deze parkeerplaats wordt veel gebruikt door sportvissers.

Impact op de parkeerplaats Grevelingenzijde

Brouwersspuissluis

Op de parkeerplaats aan de Grevelingenzijde zal materieel worden geplaatst dat nodig is voor de uitvoering van de werkzaamheden. Dit kan betekenen dat de parkeerplaats (gedeeltelijk) afgesloten wordt, waardoor deze mogelijk niet toegankelijk is voor vissers. Het exacte tijdstip waarop de parkeerplaats afgesloten zal zijn, hangt af van de voortgang van de werkzaamheden en kan daarom niet met zekerheid worden aangegeven.

Tijdschema

  • Begin van de werkzaamheden: Juni 2024
  • Einde van de werkzaamheden: Oktober 2024

Tijdens deze periode kan het dus voorkomen dat er tijdelijke hinder is voor vissers en andere bezoekers van de parkeerplaats.

Terug naar overzicht