Het Jeugdactiviteitenboek voor HSV’s – HÉT inspiratieboekje voor jeugdactiviteiten!

Een van de meest gestelde vragen die wij krijgen op het gebied van jeugd is: ‘Wij willen met de hengelsportvereniging graag wat voor de jeugd ondernemen, maar wat kunnen we doen?’

Wij helpen jullie graag op weg!

Speciaal voor verenigingen hebben wij een Jeugdactiviteitenboek ontwikkeld. Om jullie te inspireren, informeren en stimuleren om iets leuks te organiseren voor de jeugd uit jullie regio. Van laagdrempelige kennismakingsactiviteiten, tot gevorderde clinics, je kunt het allemaal vinden in het Jeugdactiviteitenboek. Download ‘m hieronder!

Maatwerk

Wij zijn ons ervan bewust dat het organiseren van een activiteit maatwerk is. Heb je een activiteit gevonden in het Jeugdactiviteitenboek waarmee je aan de slag wil? Neem dan zeker contact met ons op! Wij denken dan graag verder met je mee. Je kunt hiervoor collega Stein Timmers benaderen per mail op steintimmers@sportvisserijzwn.nl of telefonisch op 06-12672602.

Jeugdkalender HSV’s

Bekijk ook zeker even de jeugdactiviteitenkalender voor hengelsportverenigingen op onze website! We hebben nog vrije plekken voor een aantal activiteiten dit jaar, dus meld je vereniging snel aan!

Terug naar overzicht