BOA’s Sportvisserij Zuidwest Nederland in een nieuw jasje – ‘oude’ uniformen gedoneerd

Vanmorgen doneerde Sportvisserij Zuidwest Nederland ruim 80 kledingstukken aan Stichting de Herberg Breda. Het pakket met ‘oude’ BOA-kleding bestaat onder andere uit warme winterjassen, truien en stevige broeken.

Directeur Sportvisserij Zuidwest Nederland Anton Maas: ‘We willen met deze donatie een maatschappelijk steentje bijdragen en wat warmte brengen aan mensen die door omstandigheden geen thuis meer hebben en op straat leven.’

Warm en droog in allerlei weersomstandigheden

De BOA’s van Sportvisserij Zuidwest Nederland hebben na negen jaar een nieuw uniform gekregen. De aanleiding voor het nieuwe tenue is de uniforme aanpak van de Sportvisserij in Nederland. Alle sportvisserij BOA’s in Nederland dragen nu dezelfde kleding om zo eenheid uit te dragen. De ‘oude’ uniformen waren nog in prima staat, maar hierdoor overtollig. Omdat BOA-kleding speciaal gemaakt is om buiten te dragen, in allerlei weersomstandigheden, begon het idee te leven om deze kleding te doneren aan een maatschappelijk organisatie voor mensen die dak- of thuisloos zijn.

De kleding is zorgvuldig uitgezocht, ontdaan van het BOA-logo en het logo van Sportvisserij Zuidwest Nederland – mede dankzij de hulp van Drukkerij Breda Print – en zo klaargemaakt om te doneren aan Stichting de Herberg in Breda, een inloopcentrum voor dak- en thuislozen.

Terug naar overzicht