Youth Challenge Kanaal door Voorne 24 augustus 

Op 24 augustus werd de derde Youth Challenge gevist aan het Kanaal door Voorne. De jeugd nam het in twee leeftijdscategorieën tegen elkaar op. Na een leuke wedstrijd met veel vis was het Sev Leushuis die met 6460 gram de eerste prijs in ontvangst mocht nemen in de categorie U15. Tweede werd Djayden Bruil met 4200 gram en met slechts een verschil van 20 gram maakte Kenji Donselaar het podium compleet. 

Winnaars op een rij – U15

Bij de U20 was het Tycho Weijers die met voorns en een paar grote brasems ruim 10 kilo bij elkaar wist te krijgen en hiermee ruim de overwinning naar zich toetrok. Tweede bij deze groep werd Stan Dekkers die 5100 gram aan voorn bij elkaar wist te vangen. Ook hier werd met een verschil van slechts 70 gram Jasper Krooneman met 5030 gram derde.  

Winnaars op een rij – U20

De punten worden bijgeteld in het klassement voor de Youth Challenge. Klik hieronder voor de tussenstand na drie wedstrijden. 

Youth Challenge Limburg

Op 5 oktober wordt de laatste Youth Challenge gevist aan de Noordervaart in Limburg. Kijk voor meer informatie op de website van Sportvisserij Limburg

Terug naar overzicht