Beleef onvergetelijke dagen tijdens een van de Jeugdevenementen kustvissen!

De komende maanden kun je als jeugdige kustvisser je hart ophalen! Er staat namelijk een aantal mooie kustvisevenementen gepland. Zien je we jou in de komende maanden aan de Hollandse kust?

Een nieuw talent ontdekken of je skills verbeteren?

Kom dan naar een van de jeugdclinics kustvissen! Speciaal voor jeugd tussen de 10 en 18 jaar. Tijdens de clinicdagen is de Federatieve Coach kustvissen Arthur van Tienen er ook bij. Wie weet word jij wel als talent gescout voor het jeugdteam kustvissen!

StrandVISevents op 15 september en 13 oktober

Sportvisserij Nederland organiseert dit najaar, in samenwerking met HSV Middelburg, HSV GHV Groene Hart Den Haag en Sportvisserij Zuidwest Nederland, twee spannende StrandVISevents op prachtige locaties aan de Nederlandse kust. Meld je snel aan, want vol=vol!

Op zondag 15 september strijken we – in samenwerking met HSV Middelburg – neer op het Strand van Zoutelande. Op zondag 13 oktober vindt het StrandVISevent plaats op het Strand van Kijkduin, in samenwerking met Hengelsportvereniging GHV – Groene Hart Den Haag.

Ervaar het StrandVISevent

Tijdens deze evenementen krijg je de kans om zelf te vissen onder begeleiding van ervaren strandvissers, leer je alles over aas en materiaal, en ontdek je hoe je zoutwatervis kunt herkennen en op de juiste manier kunt onthaken. Daarnaast kun je op onze visdrilsimulatoren een digitaal gevecht aangaan met grote vissen. Voor alle deelnemers is drinken en een lunch aanwezig.

Dagprogramma

  • 9.30 uur: ontvangst op locatie;
  • 10.00-10.30 uur: introductie in het zeevissen. Uitleg over aas, materialen, visherkenning en onderlijnen;
  • 10.30-12.00 uur: vissen;
  • 12.00-13.00 uur: lunch, drilsimulator en napraten;
  • 13.00 uur: einde.

Aanmelden is verplicht

Grijp deze unieke kans om te leren van de strandvissers en een geweldige dag op het strand te beleven. Per event is plek voor maximaal 20 kinderen, dus wees er daarom snel bij! Inschrijven kan via de website van Sportvisserij Nederland via onderstaande button. Na inschrijving ontvang je van Sportvisserij Nederland een bevestigingsmail met meer details over tijden en de locatie.

Skills uittesten tijdens het Open Zeeuws Jeugd Kampioenschap

Samen met HSV Reimerswaal organiseert Sportvisserij Zuidwest Nederland op zaterdag 14 september het Open Zeeuws Jeugd Kampioenschap. Ben jij al een ervaren kustvisser en wil je het opnemen tegen andere kustvissers? Schrijf je in en doe mee!

Terug naar overzicht